Home

MY NOVELS

88 Comments

IMPORTANT NOTE: Buat yang mau baca lanjutan Trilogy That Man That Woman, bisa dilihat di novel Incessant Tales. Ending-nya nggak bakal di-share di sini.

 

 

On(c)e

 

On(c)e

Penerbit: Grasindo

Jumlah Halaman: 304

Harga: Rp. 45. 000, 00

 

 

More

WELCOME TO KYUNA TERRITORY!!!

60 Comments

Opening

 

 

FP 2060: When The World Is Yours

FP Naui Babo Yeobo

FP Amour Action Zone

NAUI BABO YEOBO ~ A PRIVATE DINNER

79 Comments

Pd63tk51 copy

More

NAUI BABO YEOBO ~ 30 YEARS LATER

134 Comments

tumblr_myg7v6nzs61synu21o1_500

More

REALITY SHOW: THREE DAYS WITH YOUR IDOLS (2021) (TEASER)

150 Comments

SPOTTED: KYUHYUN SUPER JUNIOR WALKED OUT FROM A CAFÉ IN TAIWAN WITH A FAMILIAR WOMAN

944666_526379060759586_972992081_n

More

HOW TO BE A BETTER WRITER

2 Comments

Cuma mau bilang, saya bikin page baru. Di sini, kalian nggak cuma bisa tahu kabar terbaru tentang novel-novel saya, tapi juga dapat tambahan ilmu tentang cara menulis yang baik dan benar. Saya jamin bakal berguna banget buat para penulis FF yang mau tulisannya menjadi lebih baik, dan lebih berguna lagi buat para penulis pemula yang mau merambah bidang pernovelan. Ini juga bakal membantu penulis-penulis yang sudah punya novel, tapi menyerahkan seluruhnya kepada editor tanpa mau tahu apa-apa. Editor is not your slave, Guys!

Ah, dan di sini kalian bisa tanya apa aja dan saya akan mengusahakan untuk jawab. Bisa dibilang saya bakal sedikit lebih manis di page ini. Hahaha….

Kalau tertarik, silakan kunjungi link di bawah ini:

YULI PRITANIA

NAUI BABO YEOBO ~ IN A BLINK

173 Comments

3

 

 

More

Living A Life With You

32 Comments

Iseng banget…. Gara-gara kemarin baca komen salah satu reader yang bilang kayaknya baca puisi ini bakal bikin lidah belibet, saya jadi penasaran dan nyobain sendiri. So… this is my version. Kalo dalam otak saya, kayak ginilah Kyu bakalan bacain puisi ini.

Klik aja judul di bawah, nanti bakal tersambung ke 4shared.

Hahaha… jangan ketawa ya kalo jelek :p

LIVING A LIFE WITH YOU

 

 

Living a life with you… will be more fun than spending my days going around the world with my private jet-plane

There will be so many things we can do together

We can go to the Alps, the only snowy place that you’d like to see

Or to Denali in Alaska to enjoy the spring blossoms

Maybe I can take you to go hiking on the Laugavegur trail in the southern Iceland

Or just visiting Ragga in Austria in the summer

Or, if you prefer the simple one, we can just sitting in our patio all day, just by looking each other’s faces, with no words, with no shits, like we always did

Or maybe having a cup of delicious coffee in the morning, playing in the swimming pool at noon, or seeing the sky view on our rooftop when the night comes

 

I want to go to Machu Picchu, or maybe Toblino Lake in Trentino, Italy

Or enjoying the view in Killarney, Ireland

Maybe we can also go to Half Moon Island to see the penguins

And thanks God; you’d never go there, so we can go for the first time together

So, I can bring you to every place you dream about, with so much happiness we can share to each other

 

But then I change my thought when I look at you…

Wife, I think I’d rather look at you than any other places, paintings, portraits, views, or faces in this Earth

Because you are more beautiful than the wonderful sunrise in Emerald Bay

Or the breathtaking sunset in Cliffs of Moher in your beloved Ireland

 

I don’t want, and never want, to conquer the universe

With you in my arms will be pretty enough, because it will feel like I get the whole world

Because, Baby, being a president is not my dream

You are….

 

 

 

INTERMEZZO

45 Comments

Scent-of-A-Woman20

 

More

NAUI BABO YEOBO ~ SUDDENLY DOCILE

167 Comments

1911833_627148857355498_1651123516_n

 

 

Credit Photo: Laila Nifi

More

KyuNa’s Home

57 Comments

House-Island-01-800x533

Too busy to write anythingI plan to finish President’s Order as soon as possible, so maybe there will be no FF for this month. Just maybe. I change my mind often when I see Kyuhyun, so….

Jadi, saya lagi pengen iseng aja nge-share wujud rumah KyuNa. Ini biasanya dipake buat semua FF, kecuali 2060. Dan rumah ini bakal sering banget dibahas di President’s Order, jadi… buat yang mungkin kepo, bisa kenalan dululah ama setting-nya. Hahaha…. *ditabok*

Kalo di NBY, ini rumah dijadiin hadiah kejutan sepulang liburan dari Spanyol, di NBY Part 14.

Kenapa saya pilih ini rumah? Because this is my dream house! I fall in love at the first sight when I found the picture of this home (they call it Island House). Full of glass, so wide… open… free… with the river at the front. Because I love this, so Hye-Na will love this too, and Kyuhyun will love everything that Hye-Na loves *what am I saying actually?*

But, of course, how can you not fall in love with this home like I did?

More

NEW NOVEL: COLOVER

18 Comments

8. Colover

 

 

New novel!!! Hehe…

Ini novel isinya kumpulan cerpen dari 10 penulis. Masih Korea2an, tapi bukan FF. Temanya tentang warna gitu, dan saya ngambil warna turquoise.

Judul: Colover

Pengarang: Fairy, Senselly, Yuli Pritania, Edotz Herjunot, Sung Ie, Ce, Sintia Astarina, Ida R. Yulia, Ca, Team Peak

Penerbit: Grasindo

Harga: Rp. 43.000, 00

Estimasi Terbit: 24 Maret 2014

 

Bisa didapatkan di toko buku terdekat di kota Anda.

Older Entries

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,869 other followers