Home

MY NOVELS

89 Comments

IMPORTANT NOTE: Buat yang mau baca lanjutan Trilogy That Man That Woman, bisa dilihat di novel Incessant Tales. Ending-nya nggak bakal di-share di sini.

 

 

On(c)e

 

On(c)e

Penerbit: Grasindo

Jumlah Halaman: 304

Harga: Rp. 45. 000, 00

 

 

More

WELCOME TO KYUNA TERRITORY!!!

61 Comments

Opening

 

 

FP 2060: When The World Is Yours

FP Naui Babo Yeobo

FP Amour Action Zone

HAPPY KYU-NA’S 4TH ANNIVERSARY!!! (UPDATED)

85 Comments

787793f49da78ff66e5a3ded5c22ae5a copy

 

More

NAUI BABO YEOBO ~ MY 4TH YEAR… WITH YOU…

124 Comments

10264709_750917118262728_1016513484356248470_n

 

More

NAUI BABO YEOBO ~ WHEN I MESS UP YOUR HAIR

118 Comments

108i5qe

 

More

NAUI BABO YEOBO ~ A PRIVATE DINNER

99 Comments

Pd63tk51 copy

More

NAUI BABO YEOBO ~ 30 YEARS LATER

141 Comments

tumblr_myg7v6nzs61synu21o1_500

More

REALITY SHOW: THREE DAYS WITH YOUR IDOLS (2021) (TEASER)

153 Comments

SPOTTED: KYUHYUN SUPER JUNIOR WALKED OUT FROM A CAFÉ IN TAIWAN WITH A FAMILIAR WOMAN

944666_526379060759586_972992081_n

More

HOW TO BE A BETTER WRITER

2 Comments

Cuma mau bilang, saya bikin page baru. Di sini, kalian nggak cuma bisa tahu kabar terbaru tentang novel-novel saya, tapi juga dapat tambahan ilmu tentang cara menulis yang baik dan benar. Saya jamin bakal berguna banget buat para penulis FF yang mau tulisannya menjadi lebih baik, dan lebih berguna lagi buat para penulis pemula yang mau merambah bidang pernovelan. Ini juga bakal membantu penulis-penulis yang sudah punya novel, tapi menyerahkan seluruhnya kepada editor tanpa mau tahu apa-apa. Editor is not your slave, Guys!

Ah, dan di sini kalian bisa tanya apa aja dan saya akan mengusahakan untuk jawab. Bisa dibilang saya bakal sedikit lebih manis di page ini. Hahaha….

Kalau tertarik, silakan kunjungi link di bawah ini:

YULI PRITANIA

NAUI BABO YEOBO ~ IN A BLINK

177 Comments

3

 

 

More

Living A Life With You

32 Comments

Iseng banget…. Gara-gara kemarin baca komen salah satu reader yang bilang kayaknya baca puisi ini bakal bikin lidah belibet, saya jadi penasaran dan nyobain sendiri. So… this is my version. Kalo dalam otak saya, kayak ginilah Kyu bakalan bacain puisi ini.

Klik aja judul di bawah, nanti bakal tersambung ke 4shared.

Hahaha… jangan ketawa ya kalo jelek :p

LIVING A LIFE WITH YOU

 

 

Living a life with you… will be more fun than spending my days going around the world with my private jet-plane

There will be so many things we can do together

We can go to the Alps, the only snowy place that you’d like to see

Or to Denali in Alaska to enjoy the spring blossoms

Maybe I can take you to go hiking on the Laugavegur trail in the southern Iceland

Or just visiting Ragga in Austria in the summer

Or, if you prefer the simple one, we can just sitting in our patio all day, just by looking each other’s faces, with no words, with no shits, like we always did

Or maybe having a cup of delicious coffee in the morning, playing in the swimming pool at noon, or seeing the sky view on our rooftop when the night comes

 

I want to go to Machu Picchu, or maybe Toblino Lake in Trentino, Italy

Or enjoying the view in Killarney, Ireland

Maybe we can also go to Half Moon Island to see the penguins

And thanks God; you’d never go there, so we can go for the first time together

So, I can bring you to every place you dream about, with so much happiness we can share to each other

 

But then I change my thought when I look at you…

Wife, I think I’d rather look at you than any other places, paintings, portraits, views, or faces in this Earth

Because you are more beautiful than the wonderful sunrise in Emerald Bay

Or the breathtaking sunset in Cliffs of Moher in your beloved Ireland

 

I don’t want, and never want, to conquer the universe

With you in my arms will be pretty enough, because it will feel like I get the whole world

Because, Baby, being a president is not my dream

You are….

 

 

 

INTERMEZZO

45 Comments

Scent-of-A-Woman20

 

More

Older Entries

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,893 other followers